Jouw persoonlijke (ascentie)Kristal

Tijd: 14:00 - 16:30 Kosten: € 15 incl. thee/koffie+

Datum : 13 april 2019
Locatie : NatuurlijkBewust, Emmen

In deze workshop - in samenwerking met Elly Blum - krijg je de gelegenheid om die speciale kristal te vinden die er klaar voor is om zich met jou te verbinden, omdat jij er nu klaar voor bent! Je hoeft niet persé iets van kristallen af te weten of er ooit mee gewerkt te hebben.

Kosten: € 15 inclusief thee/koffie +meer

Werkwijze We beginnen met een aardingsoefening waarna we ons verbinden met het kristalnetwerk, een hoger bewustzijnsveld van de kristalwereld. Je intentie is om te mogen ontvangen wat jij nodig hebt en waar je nu klaar voor bent. Daarna gaat Elly iets vertellen over de kristallen die ze heeft meegenomen. Je kunt voelen en bewonderen.

Nadat Elly verschillende ascentiekristallen heeft laten zien ga je met het kristal dat jou het meest aanspreekt (of misschien zijn het er wel meer dan één) een diepere verbinding aan tijdens een korte meditatie. Lichtklank en de klanken van de kristallen klankschalen gronden en helpen je om jezelf te openen voor de energie en de informatie van het kristal dat alleen jíj kunt ontvangen en verstaan, want in feite is het een bewustzijnsaspect van jóu wat geopend wordt.

Het kristal heeft nu in jou iets getransformeerd of wakker gemaakt en zal zijn werk blijven doen via jou, ook als je je er niet zo duidelijk van bewust bent. Heb je het gevoel dat het kristal bij jou hoort en bij jou wil blijven dan geeft Elly deze (tegen een financiële tegenenergie) graag aan jou door. Je bent dus niet verplicht het kristal te kopen.

Elly Blum 'Ik zou wel eens mijn kristallen bij jouw klankschalen willen ervaren'. Die opmerking van Elly resulteerde er in dat we de afgelopen jaren informatie van diverse kristallen via klank uitnodigden om in ons fysieke bewustzijnsveld te komen. Hoewel Elly sowieso heel goed de energie kan 'lezen', ervoer zij deze mét de trillingsfrequenties van de klanken nog intenser en verfijnder in haar fysieke en energetische lichamen. Elly is zelf een kristal vind ik, zoals ze met kristallen kan communiceren, ze kan lezen, en er als het ware één mee kan worden. In de loop der tijd kwamen er heel wat bijzondere kristallen op haar pad. Ze mocht er mee werken, ze verzorgen of doorgeven. Veel van haar dierbare kristallen willen verder reizen. Sommigen in de vrije natuur (waar Elly ze dan ook rijkelijk uitdeelt) en er zijn er ook die liggen te wachten op de mens die er klaar voor is om zich met hun specifieke energie te verbinden. Ter persoonlijke heling en om een hoger bewustzijn van Liefde en Licht als mens te kunnen leven.

Voel jij iets resoneren als je dit leest? Dan ligt er vast één op jou te wachten. Wij (en de kristallen) ontmoeten je graag!

Aanmelding verplicht

Meer informatie over NatuurlijkBewust