Advocatenkantoor Janny de Graaf in Emmen

Advocatenkantoor Janny de Graaf, expert in familierecht en scheidingsmediation.

Over Advocatenkantoor Janny de Graaf

Advocatenkantoor Janny de Graaf valt onder de rubriek advocaat in Emmen.

Advocaat Janny de Graaf uit Emmen (Drenthe) is expert op het gebied van familierecht en scheidingsmediation. Zij verleent rechtsbijstand op een kwalitatief hoog niveau met maar één doel voor ogen: het bereiken van het best mogelijke resultaat voor haar cliënten.

Voor al uw vragen over een scheiding, een geschil over de alimentatie, de omgang met de kinderen of over de boedelverdeling kunt u bij Janny terecht. Zij voorziet u snel van een deskundig, degelijk en goed onderbouwd advies, zodat u een realistisch beeld van uw positie krijgt.

Janny de Graaf is naast advocaat ook scheidingsmediator. Janny heeft als mediator een neutrale rol. Zij begeleidt partijen in het proces en voorziet u waar nodig van juridisch advies. Ten opzichte van een scheidingsprocedure heeft mediation als voordeel, dat partijen inzicht krijgen in de behoeften en de belangen van de ander. Dat leidt er vaak toe dat men begrip voor elkaars standpunten krijgt, waardoor er sneller een oplossing kan worden bereikt.

Wilt u meer weten over Advocatenkantoor Janny de Graaf? Neem dan even een kijkje op de website die is voorzien van een uitgebreide kennisbank over onderwerpen als scheiding, alimentatie, omgang, gezag, pensioen etc..


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Advocatenkantoor Janny de Graaf uit de rubriek advocaat uit Emmen is gevestigd aan de Hoenderkamp 22F in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0591239067.

Diensten en producten voor advocaat

Trefwoorden die horen bij Advocatenkantoor Janny de Graaf zijn o.a. :