Allattare dragen en voeden in Emmen

Allattare dragen en voeden

Over Allattare dragen en voeden

Allattare dragen en voeden valt onder de rubriek coaching uit Emmen.

De drijvende kracht achter Allattare dragen en voeden is Petra Bouma. De band tussen moeder en kind heeft altijd Petra haar interesse gehad en met name borstvoeding. U kunt bij Allattare dragen en voeden onder andere terecht voor:

- Borstvoeding: Borstvoeding geven gaat niet altijd vanzelfsprekend. Petra staat graag voor je klaar om van het voeden weer een plezierige bezigheid te maken.

- Dragen: Na 9 maanden in je buik te hebben gegeven kun je dit geborgen en fijne gevoel na de geboorte aan je kindje geven door middel van dragen. Wat is het beste en hoe draag je je kindje ergonomisch?

- Geboortetrauma therapie: Wanneer je na je bevalling niet lekker in je vel zit kan geboortetrauma therapie een uitkomst zijn. Tijdens een herstelgesprek helpt Petra je met behulp van verbeeldingen de negatieve gebeurtenis rond de geboorte van je kind te veranderen.

Voor meer informatie, een overzicht van de tarieven en de contactgegevens kun je een kijkje nemen op de website van Allattare dragen en voeden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Allattare dragen en voeden uit de rubriek coaching uit Emmen is gevestigd aan de Gorzenveld 26 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22779884.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Allattare dragen en voeden zijn o.a. :