Angel In The Darkness in Nieuw-Schoonebeek

Welkom in MIJN WERELD

Over Angel In The Darkness

Angel In The Darkness valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Emmen.

Mijn Naam is Marion en ben al van jongs af aan spiritueel. Ik kan zien, horen en voelen en met de kracht die ik in mijn handen heb kan ik genezen en pijn weg halen

Ook kan ik contacten leggen met overleden personen, ik praat daar mee, doe dit alleen op wens van familie.

Maar dan alleen als ik daad werkelijk zie dat het voor de desbetreffende persoon erg belangrijk is om iets van zijn/haar overleden dierbare te weten te komen. Nu is het niet zo dat dit altijd kan of mag als medium.krijg je zo iets te voelen ( kan zijn dat je koud word) of te horen... dan hoor ik zeggen dit mag niet.

Ook krijg ik vaak boodschappen door 's nachts in mijn slaap... waarom in mijn slaap zou U zich af vragen. Wel als je slaapt dan kan je daar niks in sturen...je moet het zien of horen zo kan ik het denk ik het beste verklaren

U gelooft het misschien niet maar soms is het heel druk 's nachts...tja het leven van een helderziende gaat helaas niet altijd over rozen...

Ik kan contact maken met dieren, dat is één van mijn grote passies, ik werk met handoplegging bij mens en dier. Het werken met dieren voor al paarden, maar ook met dolfijnen..maar daar vertel ik meer over op mijn site.

Verder wil ik mij gaan toe leggen op de advies kant zoals het beantwoorden van U vragen. Nu kan dit natuurlijk van alles zijn...... geldzaken.... werksituaties.... problemen met één van Uw huisdieren of paarden...relatieproblemen. enz. enz.

Daar naast kunt U telefonisch een afspraak maken voor persoonlijke behandeling bij mij thuis...dit kan zijn voor U zelf of voor één van Uw huisdieren..behandelingen met paarden doe ik op afspraak bij U thuis.Zal U in het kort proberen uit te leggen hoe ik alles door krijg, via Uw stem kom ik bepaalde dingen te zien, te horen of te voelen, ja ook pijn kan ik direct waarnemen, zou U dus hoofdpijn hebben op het moment U mij belt voel ik dat direct. Dat laatste heb ik trouwens ook als er iemand bij mij in huis komt lopen.

Heb al veel mensen kunnen helpen met hun pijn via de computer of telefoon ik vertel hun dan via msn of per telefoon wat ze moeten doen en dan concentreer ik mij op de persoon en de pijn, zodra ik de pijn ga voelen is dat voor mij een teken dat ik bij deze persoon ben en dat ik haar/zijn pijn weg mag halen...ook dat is niet altijd vanzelf sprekend dat ik iets mag doen,soms word het mij aangegeven dat ik niks mag doen.

Ik werk erg veel met edelstenen, de meeste mensen zijn helaas niet op de hoogte dat deze stenen niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook een hele goede genezende werking hebben.....dit is werkelijk geen fabeltje..het werkt echt.

Dit was even in kort iets over mij en mijn werk voor mij is dit echt een sprong in het diepe maar ik vind het wel.

Erg mooi dat mij dit gegeven is en dat ik hierin iets mag betekenen ....ik hoop U snel te zien, Cq te horen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Angel In The Darkness uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Emmen is gevestigd aan de Europaweg 263A in Nieuw-Schoonebeek.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Angel In The Darkness zijn o.a. :