Atelier Zus & Zo in Emmen

Atelier Zus & Zo: Creatieve cursussen en workshops.

Over Atelier Zus & Zo

Atelier Zus & Zo valt onder de rubriek workshops uit Emmen.

Zoekt u een atelier die diverse creatieve, leerzame en leuke cursussen en workshops aan kan bieden? Dan bent u bij Atelier Zus & Zo aan het juiste adres. Het atelier is gevestigd in Noordbarge nabij het centrum van Emmen.

Atelier Zus & Zo biedt de volgende cursussen aan: Beeldhouwen, papier-maché, schilderen (nieuwe cursus) en keramiek. Aan het eind van de cursus zult u naar huis gaan met één of meerdere kunstobjecten.

Workshops:

U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit diverse workshops. Dit gaat om de volgende workshops: Schilderen en beeldhouwen.

U zult aan het eind van iedere workshop naar huis gaan met één kunstobject. De duur van de workshop is ongeveer 4,5 uur. Deze kunt u volledig besteden aan het maken van een kunstobject.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Atelier Zus & Zo? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier Zus & Zo uit de rubriek workshops uit Emmen is gevestigd aan de Huizingsbrinkweg 43 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20961628.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Atelier Zus & Zo zijn o.a. :