Beresterk Coaching in Emmen

Snel sterker, fitter en beter in je vel

Over Beresterk Coaching

Beresterk Coaching valt onder de rubriek coaching in Emmen.

Hessel Veltman is het gezicht en de drijvende kracht achter Beresterk Coaching. Een gym waarin gewerkt wordt volgens huidige training- en voedings wetenschappen. Dit om zo doelgericht te werk te kunnen gaan. Plezier in het trainen vinden we heel belangrijk. Trainingsprogramma’s zijn binnen De Gym altijd persoonlijk en leggen de nadruk op de ontwikkeling van de sporter: conditioneel, kracht, fysieke uitstraling en mentaliteit.

Ben je op zoek naar een personal trainer een online coach of wil je graag in een groep trainen? Omdat je beter in je vel wil zitten? Je sterker en fitter wil worden? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Beresterk Coaching. Wij hebben betrokken en enthousiaste coaches die helemaal gericht zijn op jouw voorkeuren en doelen.

De diensten die aangeboden worden zijn:

- Personal Training, een betrokken manier van Personal Training waarbij jouw doelen en voorkeuren elke training centraal staan.

- Groepslessen, in een motiverende en gezellige kleine groep.

- Online Coaching, waarbij je training, voeding, mindset en leefstijl op elkaar worden afgestemd om jouw resultaten te optimaliseren.

We willen je helpen en begeleiden om jouw resultaat te behalen.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beresterk Coaching uit de rubriek coaching uit Emmen is gevestigd aan de Weerdingerstraat 45C in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11847096.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Beresterk Coaching zijn o.a. :