Berna's Beauty Barn in Nieuw Amsterdam

Berna's Beauty Barn: Schoonheidssalon Nieuw-Amsterdam

Over Berna's Beauty Barn

Berna's Beauty Barn valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Emmen.

Even tijd nodig voor uzelf? Of opzoek naar een gezichtsbehandeling die echt bij u past? Dan bent u bij Berna's Beauty Barn helemaal aan het juiste adres. Kernwoorden van Berna's Beauty Barn: zorg, rust, kwaliteit, persoonlijke aandacht en professionaliteit. De behandelingen zijn persoonlijk en op maat. Er wordt echt de tijd voor u genomen.

U kunt bij Berna's Beauty Barn onder andere terecht voor de volgende behandelingen:

- Gezichtsbehandelingen: gezichtsbehandeling compleet, luxe/seizoenbehandeling, gezichtsbehandeling klein/reinigende behandeling.

- Kleine behandelingen: epileren, harsen, verven (wenkbrauwen of wimpers).

- Harsen: onderbenen, gehele benen, oksel, onderarmen of gehele armen.

In de salon wordt gebruik gemaakt van producten van Sans Soucis. Sans Soucis is een kwaliteitsproduct dat al meer dan 60 jaar op de markt is en een solide reputatie heeft opgebouwd. Het assortiment bestaat onder andere uit reinigingsproducten, hydraterende producten en anti-age producten.

Voor meer informatie, een overzicht van de prijzen en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Berna's Beauty Barn.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Berna's Beauty Barn uit de rubriek schoonheidssalon uit Emmen is gevestigd aan de Bark 10 in Nieuw Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23373650.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Berna's Beauty Barn zijn o.a. :