BKC Drenthe in Klazienaveen

Wij zijn een allround bouw/klusbedrijf die ontstaan is uit de samenwerking van twee zeer enthousiaste zzp’ers

Over BKC Drenthe

BKC Drenthe valt onder de rubriek klussenbedrijf uit Emmen.

Wij richten ons als klussenbedrijf vooral op de particuliere markt. Wij hebben onze werkzame carrière allebei begonnen bij een kleine aannemer.

Hierdoor hebben wij alle voorkomende klussen uitgevoerd en alle kneepjes van het vak leren kennen. Wij zijn in 2005 als zzp'ers begonnen en dit bevalt ons beiden erg goed. Wij zijn ook beiden in het bezit van het VCA certificaat.

Doordat wij steeds vaker vervolgopdrachten krijgen toont dit aan dat wij tevreden klanten hebben. Wij werken vaak samen met collega zzp'ers om onze beloftes te kunnen vervullen.

U hoeft niet meer opzoek naar diverse vakmensen, dit omdat wij allerlei werkzaamheden zelf uit kunnen voeren zoals het bouwrijp maken van een bouwterrein tot aan het ophangen van bijvoorbeeld de gordijnen.

Wanneer er werkzaamheden zijn die wij zelf niet geheel kunnen uitvoeren zullen wij contact opnemen met collega zzp'ers, zodat wij onze belofte naar u toe na komen. Wij fabriceren in onze werkplaats zelf de ramen, deuren, kozijnen, trappen en allerlei sierlijsten. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, renovatie, afbouw, onderhoud van bijvoorbeeld: Keukens, badkamers et cetera. Neemt u vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

Welke voordelen heeft u wanneer u voor ons allround klussenbedrijf kiest: Degelijk vakwerk, vriendelijke vakmensen, meedenkers, zeer goede service, alles zal voor u worden geregeld ( u hoeft zich nergens druk om te maken, ook zult u geen nawerk hebben

Voor meer informatie hierover verwijs ik u door naar onze website, of door persoonlijk contact met ons op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

N.Boulet zaterdag 23 november 2013

4,5 sterren

“Vooraf duidelijke afspraak, je weet waar je aan toe bent. Leveren keurig werk en ruimen alles weer op. Geven ook goed advies. Zowel kleine als grote klus.Sympathieke mensen. Kan ze echt aanraden.Ik heb ze al meerdere malen voor werkzaamheden ingeschakeld en ben meer dan tevreden.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

BKC Drenthe uit de rubriek klussenbedrijf uit Emmen is gevestigd aan de Nobackstraat 7 in Klazienaveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27863889.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij BKC Drenthe zijn o.a. :