Bloem&zo in Emmen

Bloem&zo: Duurzame bloemist.

Over Bloem&zo

Bloem&zo valt onder de rubriek bloemist in Emmen.

Zoekt u een duurzame bloemist in Drenthe? Dan bent u bij Bloem&zo aan het juiste adres. U zal in de winkel meegenomen worden in de beleving van bloemen en planten.

Naast bloemen, apart bloemwerk, boeketten, planten en plantenarrangementen, kunt u bij Bloem&zo ook terecht voor mooie en leuke vazen, potten en cadeau artikelen. Er is een aparte uitgebreide bloemenhoek waar u zelf uw bloemen kunt gaan plukken.

Heeft u een bloemenbestelling? Dan kan deze doorgegeven worden via de telefoon (0591-642902). Natuurlijk is mailen ook mogelijk (info@bloemenzobargeres.nl). Alles wat voor 13:00 uur besteld wordt, kaan dezelfde dag nog afgeleverd worden.

U kunt bij Bloem&zo ook terecht voor een leuke en leerzame workshop op locatie. Vraagt u eens naar de mogelijkheden. Daarnaast kunnen zakelijke klanten hier terecht voor een bloemen abonnement. U krijgt toegang tot een speciaal account waar u al uw orders kunt plaatsen. Deze orders worden afgeleverd met een kaartje waar uw bedrijfslogo op afgedrukt is.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Bloem&zo? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bloem&zo uit de rubriek bloemist uit Emmen is gevestigd aan de Alerderbrink 18 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0591-642902.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Bloem&zo zijn o.a. :