Body-Bliss Coaching in Assen

Body-Bliss Coaching: Ease for bodies

Over Body-Bliss Coaching

Body-Bliss Coaching valt onder de rubriek coaching in Emmen.

Het gezicht achter Body-Bliss Coaching is Jeanet Wemmenhove. Zij werkt sinds een aantal jaar met de technieken en tools van Acces Consciousness. Mensen bekrachtigen dat ze weten wat ze weten is het uitgangspunt.

Bij Jeanet komen veel mensen die 'vol' zijn in hun hoofd, mensen die altijd druk zijn of die een label als ADHD of hoogsensitief hebben. Deze mensen willen graag meer rust in het hoofd creëren. Dit kun je bereiken met een Bars sessie. Door deze sessies kunnen er vele gedachtes 'oplossen'. Jeanet kijkt naar de mogelijkheden om jouw te bekrachtigen in wat je bent in totaliteit. Zodat je kunt veranderen wat je wilt veranderen zonder dat je daarvoor je trauma's hoeft te herbeleven en uit te kauwen.

Heb je onverklaarbare pijnen waar 'je maar mee moest leren leven'? Daar helpt Body-Bliss Coaching je ook graag bij. Alle gebeurtenissen sla je energetisch op in je lichaam. Vaak zonder dat je het doorhebt. Door alleen over je gebeurtenissen te praten, los je deze vastgezette en opgeslagen energieën niet op. Jeanet gaat samen met jou deze vastgezette energieën aanpakken en oplossen.

Je kunt bij Body-Bliss Coaching terecht voor Bars sessies, coaching sessies (energetisch veranderen), energetische ontspanningsmassage, lichaamsprocessen, KidsBarsClass, BarsClass en lichaamsprocesclasses.

Je kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heb je een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Body-Bliss Coaching uit de rubriek coaching uit Emmen is gevestigd aan de Ravellaan 33 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24841079.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Body-Bliss Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Body-Bliss Coaching in Assen

Online introductie Eten

Online introductie Eten

Je gezonde voornemens alweer in de kliko?

Global Bars Day

Global Bars Day

Bars proeven

Co creeeren met je lichaam

Co creeeren met je lichaam

We hebben altijd geleerd dat we in ons lichaam zitten (ons ego/ons ik) en dat ons lichaam verder niks is dan alleen water, organen, bloed, zenuwbanen, botten etc. Stel nou dat jij, je ik, ik noem dat je oneindige wezen, niet ín je lichaam zit, maar je lichaam ín jou, je oneindige wezen?