Chiropractie Emmen in Emmen

Chiropractie Emmen uit Emmen heeft geen profiel.

Wat doet Chiropractie Emmen in Emmen

Chiropractie Emmen is een fysiotherapeut uit Emmen. Men is gevestigd aan de Brinkenhalte 20. Het telefoonnummer van Chiropractie Emmen in Emmen is 0591-351602.

Is Chiropractie Emmen in Emmen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Emmenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Chiropractie Emmen in Emmen valt onder de rubriek fysiotherapeut. Een fysiotherapeut uit Emmen levert onder andere :

Wat is chiropractie?

Chiropractie is een geneeskunde die ruim 100 jaar geleden ontstaan is. Wereldwijd is het een zeer bekende vorm van geneeskunde. Waarvan ongeveer een 100.000 beoefenaars zijn. In Nederland is het beroep echter nog niet zo bekend. Chiropractie heeft het bewegingsapparaat en het zenuwstelsel centraal staan. Chiropractoren gaan uit van het principe dat het lichaam zichzelf reguleert en zichzelf geneest mits het zenuwstelsel optimaal functioneert.

Het centrale zenuwstelsel bevindt zich in de schedel en de wervelkolom. Vanuit het ruggenmerg vertakken de zenuwen zich naar het gehele lichaam. Ontstaat er een stoornis in dat zenuwstelsel dan kan er een functiestoornis optreden in het lichaam en kunnen klachten ontstaan. Deze kunnen redelijk mild zijn, zoals stijf- en stramheid maar er kunnen ook behoorlijke pijnklachten ontstaan. Het doel van de behandeling is het opsporen van de oorzaak van de klacht, het behandelen ervan en het voorkomen van deze klacht.

Neem een kijkje op onze site voor meer informatie en de mogelijkheden.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review