Coachpraktijk De Vlinder in Emmen

Zit je letterlijk en figuurlijk niet lekker in je vel en besef je dat een streng dieet volgen geen blijvende oplossing is?

Over Coachpraktijk De Vlinder

Coachpraktijk De Vlinder valt onder de rubriek coaching in Emmen.

Coachpraktijk de vlinder is de praktijk van Lucia Bernsen. Lucia geeft jou graag voorlichting over gezonde voeding en kan jou daarnaast inzicht geven in bijvoorbeeld je gedachtepatroon en gewoonten zodat je zonder al teveel moeite je eetgedrag en levensstijl kunt aanpassen.

Door middel van een intakegesprek kan ik samen met jou gaan kijken naar jouw wensen en hoe ik jou hierbij kan helpen om deze te realiseren. Daarnaast is het voor mij belangrijk om te weten wat jouw huidige voedings en bewegingspatroon is om hier goed op in te kunnen spelen. Na het meten en wegen zal ik een behandelplan opstellen, hierin staat precies omschreven wat de beste voedingsstoffen voor jou zijn en wat je misschien beter kunt laten staan.

Het resultaat?; een gezonder gewicht, een fitter lichaam en meer energie!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachpraktijk De Vlinder uit de rubriek coaching uit Emmen is gevestigd aan de Oude Meerdijk 2A in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21545721.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachpraktijk De Vlinder zijn o.a. :