Creatief Atelier het Speldenkussen in Emmen

Creatief Atelier het Speldenkussen

Over Creatief Atelier het Speldenkussen

Creatief Atelier het Speldenkussen valt onder de rubriek workshops in Emmen.

Bij Creatief atelier het speldenkussen in Emmen kunt u terecht voor al uw stoffen, patronen, naaibenodigdheden en ander gereedschap om lekker creatief bezig te gaan met stof.

We inspireren u dan ook graag met onze producten tot het creƫren van de mooiste dingen. Vanuit onze eigen passie voor quilten. Met quilten kun je de mooiste (kinder)kleding te maken.

Ook geven we regelmatig workshops. Wilt u zelf graag kleding maken voor uw eigen kinderen maar weet u niet goed hoe je dit moet aanpakken dan is deze cursus ideaal voor u. In vijf lessen gaat u een jurk met bolero of een korte broek met t-shirt maken. U gaat met mijn hulp aan de slag met de patronen van sofilantjes. Dit zijn patronen die goed te volgen zijn voor beginnende naaisters.

Openingstijden:

Maandag: gesloten

Dinsdag: op afspraak en tijdens de workshops

Woensdag: 10.00 - 17.00 uur

Donderdag: 10.00- 17.00 uur

Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Zondag: gesloten

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Creatief Atelier het Speldenkussen uit de rubriek workshops uit Emmen is gevestigd aan de Noorderplein 109 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-31901503.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Creatief Atelier het Speldenkussen zijn o.a. :