D.O.C. Noord-Nederland in Emmer- Compascuum

D.O.C. Noord-Nederland gevestigd in Emmer-Compascuum. Zonder er één dakpan te verwijderen! Mos en algen behoren tot het verleden. Wij hebben de oplossing!

Over D.O.C. Noord-Nederland

D.O.C. Noord-Nederland valt onder de rubriek dakbedekking in Emmen.

Uw dak weer als nieuw

Het kan, dankzij D.O.C. Noord-Nederland. Door een nieuwe coating laag die over de dakpannen wordt gespoten, krijgen de dakpannen een tweede leven. Uw dak weer als nieuw!

Daardoor zijn ze beter beschermd tegen alle soorten weersinvloeden. En tevens geeft D.O.C. Noord-Nederland uw dak weer een aanzicht als een nieuw dak, zonder er maar één dakpan vanaf te halen.

Dit geldt voor alle soorten hellende daken: Betonen Dakpannen, Keramische Dakpannen, Natuurleien, Shingles, golfplaten, ect. ect. in elke gewenste kleur leverbaar.

Wij geven 10 jaar garantie. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, een totale behandeling is vele malen goedkoper dan nieuwe dakpannen.

Wij kunnen u de navolgende service aanbieden:

- dakrenovatie d.m.v dakcoating - dakreiniging en impregneren - gevelreiniging - reinigen van dakkapellen - reinigen en inspectie van dakgoten - reinigen van houtwerken

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

D.O.C. Noord-Nederland uit de rubriek dakbedekking uit Emmen is gevestigd aan de Oosterdiep oostzijde 54 in Emmer- Compascuum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52234053.

Diensten en producten voor dakbedekking

Trefwoorden die horen bij D.O.C. Noord-Nederland zijn o.a. :