Elisha's Bloemen in Borger

Voor de mooiste bloemen en planten kom je naar Elisha's Bloemen!

Over Elisha's Bloemen

Elisha's Bloemen valt onder de rubriek bloemist uit Emmen.

Bent u op zoek naar een bloemenwinkel die echt luistert naar uw wensen... dan bent u bij Elisha's bloemen aan het juiste adres! Elisha's Bloemen is een bijzondere bloemenwinkel welke erg veel waarde hecht aan zijn klanten. Laat u verassen door ons prachtige assortiment aan bloemstukken en boeketten gebonden aan het seizoen. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een leuk cadeautje of hebbedingetje voor uzelf kunt u bij ons terecht. Bij ons in de winkel vindt u een schat aan leuke hebbedingetjes waaronder mooie kaarten, scentchips, mineralen, edelstenen, geweien en nog veel meer.

Naast onze kant en klare boeketten kunt u uiteraard ook terecht voor gelegenheidsboeketten, denk hierbij aan trouwboeketten, rouwboeketten of een mooi valentijnsboeket.

Ook zijn wij uitgeroepen door RTL 4 als beste bloemist van Drenthe. En zijn wij 3de geworden van heel Nederland!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op via de contactgegevens of kom gezellig langs in onze winkel en wij staan u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Elisha's Bloemen uit de rubriek bloemist uit Emmen is gevestigd aan de Hoofdstraat 17 A in Borger. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0599-235603.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Elisha's Bloemen zijn o.a. :