Finitica in Emmen

Finitica: Financiële administratie, IT ondersteuning, ICA en aanverwante zaken.

Over Finitica

Finitica valt onder de rubriek administratiekantoor in Emmen.

Zoekt u een bedrijf die uw (financiële) administratie kan verzorgen? Zoekt u ondersteuning bij aan uw administratie gerelateerde IT behoeften? Ondervindt u een knelpunt in uw administratieve proces? Dan bent u bij Finitica aan het juiste adres.

U kunt bij Finitica terecht voor diverse diensten. Hieronder ziet u een overzicht hiervan. De diensten:

- Financiële diensten: Financieel administratieve ondersteuning, uw boekhouding uitgevoerd in Snelstart. Aangifte BTW, VPB, IB, rapportages, balanced scorecards, KPI’s (Key Process Indicators), draaitabellen, PowerPivot, Power-BI, maatwerk overzichten vanuit uw standaardrapportages middels VBA en eventueel SQL queries.

- IT ondersteuning: Conversies en migraties, van een softwarepakket naar een andere applicatie en maatwerk functionaliteit in Excel.

- ICA: en aanverwante zaken, voor al uw aanverwante behoeften.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Finitica? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Finitica uit de rubriek administratiekantoor uit Emmen is gevestigd aan de De Bargies 58 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14869377.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Finitica zijn o.a. :