Hepkema – coaching en mediation in Meppel

Deskundig op het gebied van conflictsituaties en coaching.

Over Hepkema – coaching en mediation

Hepkema – coaching en mediation valt onder de rubriek coaching in Emmen.

Bent u tevreden met uw huidige werk? Of heeft u misschien een conflict met uw werkgever en komen jullie er samen niet meer uit? Dan is Hepkema – coaching en mediation er voor u! De drijvende kracht achter Hepkema – coaching en mediation is Tjebbe Hepkema, mediator, trainer, conflict- en loopbaancoach.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?;

* Conflictcoaching * Loopbaancoaching * Coaching voor leidinggevenden: vergroten van persoonlijke effectiviteit * Coaching van teams: bewustwording van collectieve patronen in denken en gedrag en die effectiever maken

Wat levert het u op; * Faciliteert de bewustwording * Kort en krachtig traject * Laat u verder inspireren door de producten van HEPKEMA! * Zet aan tot actie * Zelfsturing als rode draad * De oplossing komt van u zelf * Respecteert en reflecteert

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hepkema – coaching en mediation uit de rubriek coaching uit Emmen is gevestigd aan de Carspel 6 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20131208.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Hepkema – coaching en mediation zijn o.a. :