Hotel Café Restaurant Hegen in Wezup

Wij zijn een mooi en groot restaurant in bosrijke omgeving, u kunt bij ons terecht voor diverse diensten

Over Hotel Café Restaurant Hegen

Hotel Café Restaurant Hegen valt onder de rubriek restaurant in Emmen.

Wij zijn een restaurant in bosrijke omgeving, u kunt bij ons voor diverse diensten terecht. Wij hebben een mooi hotel met eigen restaurant en café, tevens vind u bij ons ook een slijterij, dat is ook leuk om als cadeautje voor iemand thuis mee te nemen. Bij ons hotel is een groot terras.

Onze diverse diensten zijn onder andere: Wij zijn in het bezit van mooie grote hallen waar u uw feesten in partijen in kunt organiseren, daarbij hebben wij ook een catering dienst. De catering dient kunt u gebruiken op locatie of natuurlijk bij ons. Onze grote zalen zijn op afspraak te huren.

Wij hebben al veel verschillende gasten bij ons mogen verwelkomen, dit omdat wij gemoedelijk en erg klantvriendelijk zijn. Wij hebben een uitgebreide menukaart en hebben zeer gunstige tarieven.

Parkeerruimte is er genoeg, wij hebben namelijk een grote/ruime parkeerplaats achter ons hotel. Op onze parkeerplaats kunt u natuurlijk gratis uw auto parkeren. Wat ook leuk is voor de ondernemende gasten, dat u vanuit Wezup dagtrips kunt maken en dingen kunt bekijken, zoals de hunebedden of museumdorp. Voor de sportieve en ontspannende gasten is er in ook in onze regio erg veel te beleven/ondernemen.

In ons restaurant hebben wij verschillende buffetten waar u uit kunt kiezen, deze zullen ook binnenkort op de website komen te staan.

Onze zalen:

In de grote verhuur zalen kunnen in ieder geval 150 personen. In onze kleinere zaal kunnen in ieder geval 50 personen, deze zalen zou u ook samen in gebruik kunnen nemen, dan heeft u zeker ruimte voor 200 personen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Eggie Fidom woensdag 3 april 2013

5 sterren

“Heel goed restaurant. Fijne bediening. Lekker eten. Gezellige sfeer. En niet geheel onbelangrijk, ze kwamen regelmatig langs of er nog iets te drinken moest komen. Kortom dikke pluim voor dit restaurant.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Hotel Café Restaurant Hegen uit de rubriek restaurant uit Emmen is gevestigd aan de Wezuperstraat 15 in Wezup. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0591-371224.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Hotel Café Restaurant Hegen zijn o.a. :