IJsvogel Coaching in Schoonebeek

IJSVOGEL COACHING | zo boven.,zo onder,zo buiten,zo binnen

Over IJsvogel Coaching

IJsvogel Coaching valt onder de rubriek coaching in Emmen.

Dhr. Peter van Ommen is het gezicht en de drijvende kracht achter IJsvogel Coaching. Ik heb in 2020 een punt gezet als leidinggevende in het basisonderwijs. En ben ik gestart met mijn Coachingpraktijk IJsvogel Coaching.

Ben je op zoek naar een coach? Omdat je het gevoel hebt vast te lopen, je de vinger er maar niet op kan leggen? Wil je graag in balans zijn maar weet je niet hoe? Of heb je behoefte aan inzichten? Wellicht voor coaching en/of een goed gesprek? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij IJsvogel Coaching.

Ik ga graag, tijdens een gesprek, een rondje wandelen. Ik schrijf met opzet ‘een rondje’; want als je een route heen en terug loopt, pik je ook de ‘problemen’ weer op. Als je een rondje loopt, kun je de ‘problemen’ achterlaten.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie op de website van IJsvogel Coaching. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

IJsvogel Coaching uit de rubriek coaching uit Emmen is gevestigd aan de Beekmaat 5 in Schoonebeek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29195392.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij IJsvogel Coaching zijn o.a. :