In Liefdevolle herinnering in Nieuw Dordrecht

In Liefdevolle herinnering: Urnen op maat.

Over In Liefdevolle herinnering

In Liefdevolle herinnering valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Emmen.

Opzoek naar een bedrijf die u kan helpen bij het afscheid nemen van een dierbare door middel van een persoonlijk gemaakte urn? Dan bent u bij In Liefdevolle herinnering helemaal aan het juiste adres. Alle producten worden helemaal naar wens gemaakt maar ook zijn er een aantal standaard urnen in de collectie. U kunt uw wensen en behoeften aangegeven. Vanuit daar wordt er een persoonlijke urn voor u ontworpen.

U kunt bij In Liefdevolle herinnering onder andere terecht voor: - Urnen (kunststof) - Kinder urnen (kunststof) - Dieren urnen (kunststof) - Sieraden (graveer en as) - Een persoonlijk gemaakte laatste groet/condoleance album De producten van In Liefdevolle herinnering worden met de grootste zorg gemaakt.Een kunststof urn heeft vele voordelen, deze kan geheel naar eigen wens en kleur gemaakt worden,dit maakt de urn nog persoonlijker. De urn is licht van gewicht en mocht de urn onverhoopt vallen dan zal die nooit kapot gaan. Ook voor persoonlijke herdenking producten bent u bij ons aaan het goede adres. Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van In Liefdevolle herinnering. www.inliefdevolleherinnering.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

In Liefdevolle herinnering uit de rubriek uitvaartverzorging uit Emmen is gevestigd aan de Vastenow 146 in Nieuw Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0591-222422.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij In Liefdevolle herinnering zijn o.a. :