Les Mains in Emmen

Les Mains uit Emmen heeft geen profiel.

Wat doet Les Mains in Emmen

Les Mains is een massage uit Emmen. Men is gevestigd aan de Beryldreef 9. Het telefoonnummer van Les Mains in Emmen is 06-83320168.

Is Les Mains in Emmen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Emmenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Les Mains in Emmen valt onder de rubriek massage. Een massage uit Emmen levert onder andere :

Wilt u weer bruisen van energie? Maak dan een afspraak en hopelijk mag ik u dan snel ontmoeten bij Les Mains. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig even de rust te vinden. Of u nu komt om te ontspannen, klachten aan te pakken of een combinatie van beide de massage wordt op u afgestemd. De oudste methode om lichaam en geest in balans te brengen is massage. Les Mains is gespecialiseerd in massage op maat, hierbij staat een persoonlijke benadering van aanpak voorop. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende massages en de daarbij behorende tarieven. We leven in een tijd waarin lichamelijk en geestelijk veel van ons wordt gevraagd. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

  • Mederi Sportmassage Emmen

    Mederi Sportmassage Emmen: Professionele massages.. Trefwoorden van Mederi Sportmassage Emmen : sportmasseur, sportmassage, lymfe taping behandeling, sportverzorger, sportverzorging, medical taping, gediplomeerd sportverzorger, gediplomeerd sportmasseur, afslankmassage, fibromyalgie behandeling, lichaamscorrectie massage, spanningshoofdpijn, .

    tel. 06-10962975, Laan van het Kinholt 491, 7823GM in Emmen

    Meer over Mederi Sportmassage Emmen contact website