Levenscoach TT in Valthe

Levenscoach TT: Zijn wie u werkelijk bent!

Over Levenscoach TT

Levenscoach TT valt onder de rubriek coaching uit Emmen.

Het gezicht achter Levenscoach TT is Trudie van der Toorn. Trudie werkt, na een studie Pedagogiek/Onderwijskunde en een verkorte HBO studie therapeutisch en kind- en jeugdbegeleider, al 30 jaar als begeleider en pedagoog.

De laatste jaren is Trudie op zoek gegaan naar heling en persoonlijke groei. Dit heeft haar bewustwording en persoonlijke verdieping gebracht. Trudie is erachter gekomen dat deze manier van leven haar inspiratie geeft.

U kunt bij Levenscoach TT terecht voor levensloopbegeleiding, levens brede begeleiding, pedagogisch gastouder, logeer opvang.

- Levensloopbegeleiding: Het ondersteunen en begeleiden van de cliƫnt, met veelal een PGB. Samen met Trudie werkt u aan zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en het samen doen van dagelijkse bezigheden.

- Pedagogisch gastouder: (Ambulant) gastouder in de opvang en ondersteuning van uw gezin en kinderen.

- Logeer opvang: Trudie verzorgt, in het verlengde van de levensloop begeleiding en het pedagogisch gastouderschap, individuele logeer opvang.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Levenscoach TT? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13485714.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Levenscoach TT zijn o.a. :