Lied van de Merel - Praktijk voor Natuurgeneeskunde in Utrecht

Lied van de Merel - Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Over Lied van de Merel - Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Lied van de Merel - Praktijk voor Natuurgeneeskunde valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Emmen.

Bent u opzoek naar iemand die u kan helpen door middel van natuurgeneeskunde? Dan bent u bij Lied van de Merel - Praktijk voor Natuurgeneeskunde aan het juiste adres.

Lied van de Merel draagt de naam van de eigenaresse, Merel de Waard. Zij is gediplomeerd fytotherapeut en energetisch therapeut. Een fytotherapeut is bevoegd om kruidenmiddelen voor te schrijven. Energetische therapie is de officiƫle benaming voor genezen door middel van het manipuleren van je energieveld. Therapie bij Lied van de Merel wordt vergoed door uw aanvullende verzekering. Merel is lid van een beroepsvereniging. Waar nodig heeft zij overleg met uw huisarts of specialist, uiteraard alleen met uw goedvinden.

U kunt terecht met de volgende klachten: Lichamelijk: pijn, chronische ziekte, metaboolsyndroom, klachten die met enkel fysiotherapie niet goed genezen (ook ter voorkoming van een cortisolinjectie), alle aandoeningen waarbij ondersteuning met kruiden of energie gewenst is. Psychisch: psychose(gevoeligheid), depressie, spirituele ontwikkeling, hooggevoeligheid, traumaverwerking Voor alle klachten geldt: u heeft uw huisarts reeds geraadpleegd en zoekt een aanvullende geneeswijze naast of volgend op uw reguliere behandeling. Preventief kan ook, mits reguliere behandeling niet direct noodzakelijk is.

Specialisaties:

* Fytotherapie

* Energetische therapie

* Zang-healing

* Voedingsadvies en leefstijl

* Transformatie-coaching

* Cliƫnten met een beperking

Heeft u nog vragen? Of wilt u meer te weten komen over hoe Merel te werk gaat? Neem dan gerust contact op of neem een kijkje op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lied van de Merel - Praktijk voor Natuurgeneeskunde uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Emmen is gevestigd aan de Musicallaan 13C in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0648839384.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Lied van de Merel - Praktijk voor Natuurgeneeskunde zijn o.a. :