LNP Dienstverlening in Nieuw-Weerdinge

LNP Dienstverlening: Lokale hulp en persoonlijk contact.

Over LNP Dienstverlening

LNP Dienstverlening valt onder de rubriek coaching uit Emmen.

De drijvende kracht achter LNP Dienstverlening is Peter Sierat. Peter heeft ruime ervaring in de bank- en verzekeringswereld. Het doel van LNP Dienstverlening is cliƫnten te begeleiden dat ze weer geloven in hun eigen kunnen en hoe ze hier controle over kunnen houden.

Bij LNP Dienstverlening kunt u onder andere terecht voor:

- Budgetcoach: U wordt begeleidt betreffende uw financiele situatie. Een budgetcoach kan u onder andere helpen met het bieden van inzicht in inkomsten en uitgaven, het (her)inrichten van uw thuisadministratie en kan u eventueel doorverwijzen naar schuldhulpverlening indien de schulden te groot zijn.

- Opruimcoach: U krijgt persoonlijke ondersteuning op het gebied van ordenen van een rommelige woonruimte, begeleiding bij een verhuizing of het regelen van zaken na een overlijden. Samen met Peter bespreekt u uw wensen om zo te kijken wat het beste bij u past.

- Administratieve ondersteuning: Ondersteuning bij het opruimen van een administratie en tevens coaching bij het op orde houden van uw administratie. Dit kan bestaan uit persoonlijke administratie, PGB administratie of nabestaandenadministratie.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van LNP Dienstverlening.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LNP Dienstverlening uit de rubriek coaching uit Emmen is gevestigd aan de Weerdingerkanaal NZ 40 in Nieuw-Weerdinge. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54316136.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij LNP Dienstverlening zijn o.a. :