Massage- en Reikipraktijk Leonie in Emmen

Massage- en Reikipraktijk Leonie uit Emmen heeft geen profiel.

Wat doet Massage- en Reikipraktijk Leonie in Emmen

Massage- en Reikipraktijk Leonie is een massage uit Emmen. Men is gevestigd aan de Laan van de Iemenhees 302. Het telefoonnummer van Massage- en Reikipraktijk Leonie in Emmen is 06-27162843.

Is Massage- en Reikipraktijk Leonie in Emmen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Emmenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Massage- en Reikipraktijk Leonie in Emmen valt onder de rubriek massage. Een massage uit Emmen levert onder andere :

De drijvende kracht achter massage- en reikipraktijk Leonie is Leonie F├╝hler. Leonie is in 2015 gestart met haar eigen praktijk. Kampt u met vermoeidheid, pijnklachten of stress? Een massage zorgt voor vermindering van deze klachten. Het belangrijkste voor Leonie is dat mensen ontspannend de deur uitgaan. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

  • Mederi Sportmassage Emmen

    Mederi Sportmassage Emmen: Professionele massages.. Trefwoorden van Mederi Sportmassage Emmen : sportmasseur, sportmassage, lymfe taping behandeling, sportverzorger, sportverzorging, medical taping, gediplomeerd sportverzorger, gediplomeerd sportmasseur, afslankmassage, fibromyalgie behandeling, lichaamscorrectie massage, spanningshoofdpijn, .

    tel. 06-10962975, Laan van het Kinholt 491, 7823GM in Emmen

    Meer over Mederi Sportmassage Emmen contact website