Micksart Collectief in Emmen

Welkom bij Micksart Collectief!

Over Micksart Collectief

Micksart Collectief valt onder de rubriek galerie in Emmen.

Micksart Collectief is een inspirerende en creatieve ruimte waar diverse kunstvormen en enthousiaste mensen samenkomen. Open atelier waar kunstenaars "live" creëren, workshops geven, een kop koffie erbij hoort, divers aanbod in kunst en activiteiten te vinden is. Maar ook uw vergaderruimte is hier te huur.

Elke 8 weken is er weer een verassende expositie met diverse kunstvormen.

Van 12 december 2021 t/m 6 februari ziet u de volgende expositie: Julien Delagrange; 1994 in Kortrijk (BE) geboren, woont en leeft in Harelbeke (België). Willem van Oijen; Geïnteresseerd in en al op jonge leeftijd gewend aan glas, Willem van Oijen jr. begon het echt leuk te vinden om met dit geweldige en mooie te werken materiaal terwijl hij zijn glaskunstonderwijs kreeg van zijn vader Willem van Oyen sr. Hans van der Mark; beeldend kunstenaar. Femke Kock; Ik ben Femke. Je zou me kunnen kennen van het tv programma “sterren op het doek” waar ik Tom Egbers vast mocht leggen op doek. Op dit moment schilder ik voornamelijk portretten; ik heb mij laten inspireren door popart, street-art en graffiti. Deze stijlen heb ik gemixt tot mijn eigen herkenbare signatuur. Johan van der Veer; Voorheen schilderde ik ‘landschappen, veel bomen, fantasiesteden, abstracten’ en af ??en toe mensen. Nu schilder ik vooral mensen, maar zonder gezichten. Eline Achterhuis; Er gebeuren bijzondere dingen in mijn leven die impact hebben. Ik werk intuïtief. Beeldend werken is verwerken. Als ik begin weet ik niet waar ik eindig. Ik probeer nieuwe technieken en methoden uit. Beatrice Gunschera; Het onderwerp keramiek houdt mij al jaren bezig. Ik deed mijn eerste ervaringen op de schijf, vandaag bouw ik mijn keramiek uitsluitend met de hand. En nog vele anderen. Klik hier rechts door naar de website voor meer informatie.

e Kunst kadoshop en de Expositie is open van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag vanaf 11.00 uur. Micksart Collectief bedenkt, ontwerpt en creëert met de vrienden van het Collectief steeds nieuwe concepten en kunstobjecten. Volg ons op Social Media en houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Micksart Collectief uit de rubriek galerie uit Emmen is gevestigd aan de Kapitein Grantstraat 24 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57193375.

Diensten en producten voor galerie

Trefwoorden die horen bij Micksart Collectief zijn o.a. :