Modevakschool Danckaerts in Nieuw Amsterdam

Atelier Wil Besselink

Over Modevakschool Danckaerts

Modevakschool Danckaerts valt onder de rubriek opleiding uit Emmen.

Altijd al zelf willen leren naaien? Mode advies op maat krijgen in de omstreken van Emmen? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Atelier Wil Besselink helemaal aan het juiste adres.

Atelier Wil Besselink leert u hoe u zelf uw kleding kunt ontwerpen en maken. Maar ook leert u patroon tekenen. Er is ruimte voor eigen idee├źn; bijvoorbeeld de basis leren of speciale technieken. Kleding maken in uw eigen unieke stijl en budget. Begin maart begin ik met een nieuwe groep, 2 x 10 lessen tot aan de zomervakantie. Er zijn nog enkel plaatsen beschikbaar. Op woensdagmiddag en zaterdagochtend geeft Wil om de week workshops aan scholieren tot aan de zomervakantie. Heeft U creatieve kinderen? Vraag naar de mogelijkheden!

Waar kunnen ze bij Atelier Wil Besselink u zoal mee helpen?

* Naailes

* Stijladvies

* Kleuradvies

* Vrijwillig vakdocent

Wil heeft 3 jaar les gegeven aan uitgeprocedeerde asielzoekers in ter Apel. Op dit moment geeft ze naailes aan asielzoekers (AZC ) in Emmen. Dit doet ze ook op vrijwillige basis.

Heeft u nog vragen voor Atelier Wil Besselink? Of wilt u meer te weten komen over de diensten die zij aanbieden? Neem dan gerust even contact met ze op of neem een kijkje op hun website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Modevakschool Danckaerts uit de rubriek opleiding uit Emmen is gevestigd aan de Bosmanstraat 23 in Nieuw Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0591-551062.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Modevakschool Danckaerts zijn o.a. :