Music4You in Emmer-Compascuum

Music4you: Meer dan alleen een muziekschool.

Over Music4You

Music4You valt onder de rubriek muziek school uit Emmen.

Wilt u naar een muziekschool, met wat extra's? Dan bent u bij music4you aan het juist adres, wij bieden peuter- en kleutershows, en ook zorgbegeleiding door muziek. Muziek maakt een belangrijk deel uit van het leven, en hoort bij iedereen, en wat is er nou leuker dan bezig zijn met de muziek die jij het leukst vindt. Wij bieden muzieklessen voor jong en oud. Weet jij niet precies wat nou bij jou past? Wij organiseren regelmatig open dagen waar jij precies kunt uitvinden wat jij nou leuk vindt en wat bij jou past.

Music4you is meer dan een muziekschool! naast (bas)gitaarles, zangbegeleiding of muzikale vorming zijn we gespecialiseerd in het geven van muzikale zorgbegeleiding voor specifieke doelgroepen. denk aan jongeren met leer- of gedragsproblemen of dementerende ouderen.

wij bieden de volgende muziekactiviteiten: - (bas)gitaarlessen. - Muzikale vorming. - Zangbegeleiding. - Zorgbegeleiding met behulp van diverse instrumenten. - Pianolessen.

Wij hebben ook speciale lessen voor kinderen op de basisschool, die vinden het natuurlijk geweldig om leuk samen creatief bezig te zijn. wij bieden uw kind allerlei kennismakings- en verdiepingslessen aan in muziek en zingen. Maar vooral gezellig met de leuke leeftijdsgenootjes. Dan kan uw kind zich helemaal plezieren.

Ook bieden we voor de peuters en kleuters lessen waar ze helemaal kunnen genieten van de muziek, ze worden al vrolijk als je voor hen zingt of klapt, ze worden rustig van slaapliedjes. Het heeft een geweldige invloed op de ontwikkeling van uw kind. Wij hebben een speciaal programma voor kinderopvang en peuterspeelzalen. Op een speelse manier wordt er ingegaan op de muziek.

Neem voor meer informatie is een kijkje op onze website, misschien is dit wel geweldig voor uw kind, en of voor uzelf!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Music4You uit de rubriek muziek school uit Emmen is gevestigd aan de Runde ZZ 55 in Emmer-Compascuum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0591-349524.

Diensten en producten voor muziek school

Trefwoorden die horen bij Music4You zijn o.a. :