NatuurlijkBewust in Emmen

NatuurlijkBewust: In een veranderd bewustzijn.

Over NatuurlijkBewust

NatuurlijkBewust valt onder de rubriek yoga en meditatie uit Emmen.

De drijvende kracht achter NatuurlijkBewust is Tineke Kleine Deters. Voor ieder die op zoek is naar die ene belangrijke schakel in het proces van genezing en heelwording, herkenning en erkenning in deze bijzondere overgangstijd naar een ruimer bewustzijn. Je fysieke lichaam, je fijnstoffelijke lichamen, je ziel en je Hoger Zelf hebben een specifieke rol in het unieke proces van groei en heelwording waarbij je steeds meer van je wezenlijke Licht in je menszijn op Aarde gaat leven.

Op de website van NatuurlijkBewust vind je uitgebreide informatie over ons transformatieproces naar een multidimensionaal lichaam en -bewustzijn, het toenemend zelfgenezend vermogen en over kristal(bewustzijn). Daarnaast lees je hoe je je lichaam kunt voeden om ziektes te voorkomen of zelfs te elimineren.

Naast individuele consulten biedt NatuurlijkBewust energetische behandelingen waar gronding en klankinformatie een belangrijk deel van uit maken. Dit alles om jouw innerlijke Lichtkracht en daarmee verbonden zelfhelend vermogen te activeren en een herinnering in je lichaam wakker te maken van 'wie je nog meer BENt'.

Regelmatig staan er workshops en de lichtklankmeditaties op de agenda die je in dit alles kunnen ondersteunen. Zodat ook jij het mooiste wonder in jezelf zult vinden...

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website van NatuurlijkBewust om jouw schakel te vinden. Hier vind je ook alle contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

NatuurlijkBewust uit de rubriek yoga en meditatie uit Emmen is gevestigd aan de Borgerbrink 100 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20852259.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij NatuurlijkBewust zijn o.a. :