Onderscheidend Scheiden in Emmen

Onderscheidend Scheiden: Onderscheidend in scheiden.

Over Onderscheidend Scheiden

Onderscheidend Scheiden valt onder de rubriek mediation in Emmen.

Je weet het zeker! Met deze persoon ga jij oud worden! Helaas eindigt niet elk sprookje zo! Jullie zijn van plan te gaan scheiden, een emotionele rollercoaster.

Veel zaken moeten geregeld worden, maar jullie zien er als een berg tegenop. En waar moet je beginnen? Daarnaast kunnen jullie te maken krijgen met verschillende adviseurs, zoals een mediator, advocaat.

Bij iedereen moeten jullie de wensen toelichten. Als jullie wensen op papier zijn gezet, maar achteraf niet uitvoerbaar zijn, is de enige optie opnieuw beginnen! Dit kost tijd, geeft onzekerheid en onrust en een grotere kans op conflicten. Juist tijdens het scheidingsproces willen jullie dit voorkomen toch?

Gaan jullie scheiden, neem dan contact met mij op. Ik begeleid jullie tijdens de scheiding naar financiƫle duidelijkheid, overzicht en rust, zodat jullie allebei met vertrouwen verder kunnen. Samen met jullie zorg ik ervoor dat de gemaakte afspraken op fiscaal, juridisch en financieel gebied passend en uitvoerbaar zijn. Daarnaast hoeven jullie maar 1 keer de wensen omtrent de scheiding met mij te communiceren en de benodigde documenten aan te leveren.

Onderscheidend Scheiden is aangesloten bij De ScheidingsDeskundigen en RFEA (Register Financieel Echtscheidingsadviseur).

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Onderscheidend Scheiden? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.

Met vriendelijke groet, Mirjam Croes eigenaar van Onderscheidend Scheiden www.onderscheidendscheiden.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Onderscheidend Scheiden uit de rubriek mediation uit Emmen is gevestigd aan de Vuurvlinder 6 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40559057.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Onderscheidend Scheiden zijn o.a. :

Nieuws van Onderscheidend Scheiden in Emmen

Als alles nog koek en ei is!

Als alles nog koek en ei is!

Bijzonder, wanneer we gaan trouwen, dat we er niet bij stilstaan wat ieders verwachtingen/doelen zijn.