Pedicurepraktijk Schipper in Roswinkel

Pedicurepraktijk Schipper: Gediplomeerd medisch pedicure / Gediplomeerd oncologisch voetzorgverlener.

Over Pedicurepraktijk Schipper

Pedicurepraktijk Schipper valt onder de rubriek pedicure uit Emmen.

Het gezicht achter Pedicurepraktijk Schipper is Anneke Schipper. Anneke is sinds eind 2006 een pedicure. Sinds 2013 is Anneke gediplomeerd medisch pedicure en vanaf september 2014 ook gediplomeerd oncologisch voetzorgverlener.

U kunt in de praktijk van Pedicurepraktijk Schipper terecht voor diverse voet behandelingen. Hieronder ziet u een overzicht van deze behandelingen:

- Basis voetverzorging.

- Diabetische pedicure behandeling.

- Reumatische pedicure behandeling.

- Nagelbeugel maken en plaatsen.

- Behandeling schimmelnagels.

- Spa vital behandeling.

Met veel zorg zal Anneke de voeten van jongeren en ouderen verzorgen. Iedereen is welkom. Anneke volgt ieder jaar cursussen, kennis bijeenkomsten en informatie avonden. Zo blijft zij op de hoogte van de nieuwste technieken. Ook bezoekt Anneke vakbeurzen.

Anneke werkt volgens de Code voor het Voetverzorgingsbedrijf. Daarnaast is zij lid van Provoet en daarom ook aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie in Den Haag.

Heeft u een vraag aan Pedicurepraktijk Schipper? Neemt u dan contact op. Voor meer informatie kunt u de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pedicurepraktijk Schipper uit de rubriek pedicure uit Emmen is gevestigd aan de Stad 37 in Roswinkel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11094374.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Pedicurepraktijk Schipper zijn o.a. :