Pipoos in Emmen

Pipoos uit Emmen heeft geen profiel.

Wat doet Pipoos in Emmen

Pipoos is een hobbywinkel uit Emmen. Men is gevestigd aan de Markplein 84. Het telefoonnummer van Pipoos in Emmen is 0591-648111.

Is Pipoos in Emmen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Emmenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Pipoos in Emmen valt onder de rubriek hobbywinkel. Een hobbywinkel uit Emmen levert onder andere :

Pipoos is een winkelketen en postorderbedrijf in creatieve hobby-artikelen en woondecoraties en is een onderdeel van Popov bv, een onafhankelijke detailhandels-organisatie. De collectie bestaat uit 10.000 artikelen in meer dan 40 creatieve hobbys, zoals tekenen en schilderen, decoreren met verftechnieken, sjabloneren, borduren, wenskaarten maken, boetseren, gips gieten, decoreren met natuurmaterialen, sieraden maken, werken met textielverharder, servetdecoupage, scrapbooking en 3D-knippen.

Pipoos is marktleider en tevens trendsetter in hobbymaterialen. Dankzij de vele contacten met producenten en groothandel en dankzij eigen product- en conceptontwikkelaars is Pipoos dikwijls de eerste met het introduceren en "op de markt zetten" van een nieuw product. Er zijn op dit moment 33 winkels en een landelijk werkend postorderbedrijf operationeel waaronder ook vier winkels in België. De winkels hebben globaal een vloeroppvloeroppervlak van 180 m2 en een cursusruimte van 20-30 m2. Ze zijn gevestigd op A2-locaties of aan de rand van A1-winkelgebieden in steden vanaf 60.000 inwoners. Het hoofdkantoor en distributiecentrum van Popov bv zijn gevestigd in Nieuwkuijk, Noord-Brabant. Het postorderbedrijf in gevestigd in Tilburg.

De kracht van het Pipoos-concept ligt in het aandragen van hobby-ideeën in een winkelomgeving waar alle benodigdheden direct verkrijgbaar zijn en waar deskundig advies kan worden gegeven. De breedte van het assortiment maakt Pipoos bijzonder, omdat een fors vloeroppervlak benodigd is om basismaterialen als verf, papier, lijm, stoffen, gereedschappen en alle bijbehorende boeken op een goede wijze te presenteren. Door de winkel heen worden voorbeelden getoond van de resultaten die de klant kan bereiken en meeneemfoldertjes met instructies aangeboden. Een bezoek aan een Pipoos-winkel duurt dan ook vaak langer dan een half uur.

Sinds augustus 2008 is er ons maandelijks tijdschrift de "bóóórdevol!". Deze biedt de hobbyist duidelijke instructies en nieuwe ideeën. Daarnaast verschijnt er regelmatig een folder (flyer) uit met nieuwe producten en aanbiedingen.In de winkel helpt de Pipoos-winkelier de klant aan nieuwe ideeën en is de belangrijkste bron van informatie over materiaaltoepassingen. In een speciale ruimte in of bij de meeste winkels worden hobbyworkshops gegeven. Pipoos stelt de ruimte beschikbaar en regelt de reserveringen voor deze workshops. Ook worden elke zaterdag demonstraties van nieuwe technieken of toepassingen georganiseerd. U ziet het: Pipoos doet er alles aan om de slogan "bóóórdevol hobby-ideeën" helemaal waar te maken!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review