RAPIDE Internet in Emmen

Internetbedrijven

Over RAPIDE Internet

RAPIDE Internet valt onder de rubriek internetbedrijf in Emmen.

RAPIDE Internet staat voor snelle, servicegerichte en betaalbare internet diensten. Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee!

RAPIDE Internet met vestigingen in Groningen en Emmen biedt oplossingen rondom het Internet. De onderneming offreert innovatieve, totaaloplossingen, die precies op de behoeften van de klanten toegesneden zijn. RAPIDE Internet beschikt over jarenlange ervaring en bedient op dit moment meer dan 400 tevreden klanten in heel Nederland.

Kerncompetentie RAPIDE Internet richt zich bij haar individuele oplossingen, die voornamelijk voor kleine en middelgrote ondernemingen en instellingen bedoeld zijn, volledig op de flexibiliteit van de internettechnologie. Daarbij ondersteunt zij haar klanten bij de op- en uitbouw van het internetgebeuren, vanaf het concept tot de praktische uitvoering. In focus staan daarbij steeds de ondernemingsdoelen van de klant.

Doelstelling De doelstelling van RAPIDE Internet is om met een baanbrekende aanpak en briljante IT-oplossingen de prestaties van ondernemingen en non-profit organisaties te verbeteren. Hiertoe benutten we met behulp van moderne IT-applicaties onze jarenlange ervaring op het terrein van Business Intelligence en procesoptimalisatie. De bedrijfseconomische background, gefundeerde marketingkennis en de vereiste know-how van de vijfkoppige onderneming vormen de basis voor het succes van een project!

 ; ;

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

RAPIDE Internet uit de rubriek internetbedrijf uit Emmen is gevestigd aan de Holtstraat 2 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0591-659692.

Diensten en producten voor internetbedrijf

Trefwoorden die horen bij RAPIDE Internet zijn o.a. :