Rijschool Rosita in Emmen

Rijschool Rosita: Rijlessen met een grote lach!

Over Rijschool Rosita

Rijschool Rosita valt onder de rubriek rijschool uit Emmen.

Wanneer u kiest voor Rijschool Rosita dan kiest u voor een persoonlijke benadering en rijlessen op maat. Niemand is en rijdt hetzelfde en daarom is het belangrijk dat u een aanpak krijgt die bij u past.

Rijschool Rosita biedt diverse soorten rijlessen aan, zoals: Auto rijlessen (handgeschakeld en automaat), motor rijlessen en herintreden in het verkeer. Ook zijn medische of minder valide kandidaten (ook ASS,ADHD,ADD,PDNOS) zeer welkom bij Rijschool Rosita.

U krijgt bij Rijschool Rosita voor een goede prijs de juiste begeleiding. Rijlessen met een grote lach? Dat is mogelijk bij Rijschool Rosita!

U kunt bij Rijschool Rosita kiezen uit diverse rijles pakketten. Zo is er een studenten ochtend pakket, 2toDrive pakket of bijvoorbeeld een spoedcursus pakket of een motorpakket. Op de website ziet u alle pakketten terug.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Rijschool Rosita? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rijschool Rosita uit de rubriek rijschool uit Emmen is gevestigd aan de Hesselterbrink 163 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0591-644446.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Rijschool Rosita zijn o.a. :

Nieuws van Rijschool Rosita in Emmen

Bromfiets

Bromfiets

Met ingang van juni ook bromfietsrijles en 1 daagse theoriecursus