Secret Dreams in Emmen

Secret Dreams uit Emmen heeft geen profiel.

Wat doet Secret Dreams in Emmen

Secret Dreams is een entertainment uit Emmen. Men is gevestigd aan de Kapitein Grantstraat 22. Het telefoonnummer van Secret Dreams in Emmen is 0591-562377.

Is Secret Dreams in Emmen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Emmenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Secret Dreams in Emmen valt onder de rubriek entertainment. Een entertainment uit Emmen levert onder andere :

Welkom bij Secret Dreams, lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Anton vrijdag 17 november 2017

4,5 sterren

“Eindelijk eens de stoute schoenen aangetrokken en eens binnen de muren van Spannend Café Secret Dreams gaan kijken. Sinds juli in handen van een zeer charmante eigenaresse Miranda die mij zeer gastvrij ontving. Al mijn vooroordelen over dit café en alle verhalen die ik gehoord had waren in 5 minuten naar het rijk der fabelen verwezen. De nieuwe eigenaresse heeft mij in een uitvoerige rondleiding door haar zaak laten zien dat dit misschien wel de leukste en schoonste uitgaansgelegenheid is van Emmen. Het is er gezellig, er heerst een zeer open en ongedwongen sfeer. Geen opdringerige mensen of zatlappen maar gewoon een gelegenheid om eens lekker jezelf te zijn. Een gouden keuze om de benaming erotiek te veranderen in spannend want dat is het zeker. Niet vanwege schaars geklede mensen want die lopen er amper maar de inrichting en de sfeer. Ook onverwacht leuk in gesprek met een nieuwe klant gekomen voor mijn bedrijf en in mijn ogen een zelfs een plek om met zakenrelaties gewoon heen te gaan. De benaming bordeel die dit café in de wandelgangen heeft raakt kant noch wal want dat is het zeker niet. Het is een café waar gewoon net iets meer kan en mag, ofwel een plek waar ik in ieder geval eindelijk sinds lange tijd weer eens mezelf kon zijn. Een aanrader dus om eens achter de muur op het industrie terrein te gaan kijken”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.