Stevens Meubelen in Klazienaveen

4000m2 complete woninginrichting

Over Stevens Meubelen

Stevens Meubelen valt onder de rubriek meubels in Emmen.

Wilt u ook graag eens iets anders in huis? Een keer een andere style proberen? Niet iedereen heeft oog voor detail. Dan kunt u dus deskundig en professioneel advies gebruiken. In dat geval; staan wij klaar voor u met advies en hulp. En natuurlijk hebben wij een showroom van 4000m2.

Wij zijn Stevens meubelen en kunnen u voorzien van de beste hulp en het beste advies.

Wij zorgen voor interieur advies en bieden u allerlei woon producten van verschillende merken Waaronder ook onze Haarden en Kachel showroom.. Daarnaast hebben wij al een zeer ruime ervaring,.Dankzij onze ruime ervaring zijn we inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd bedrijf in de regio. Niet voor niets bestaan wij meer dan 65 jaar.

Tevens hebben wij nu een nieuwe collectie meubels in onze showroom. Daarnaast hebben we nu nieuw in de collectie hoekbanken nieuw, comfortbanken en relaxbanken. Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft aan ons.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Stevens Meubelen uit de rubriek meubels uit Emmen is gevestigd aan de Brugstraat 10 in Klazienaveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0591-312498.

Diensten en producten voor meubels

Trefwoorden die horen bij Stevens Meubelen zijn o.a. :

Nieuws van Stevens Meubelen in Klazienaveen

Koopzondag 18 december, open van 13.00 tot 17.00uur

Koopzondag 18 december, open van 13.00 tot 17.00uur

Tal van aanbiedingen en nieuwe collectie in onze showroom