Sunrise Bewindvoering in Emmen

Sunrise Bewindvoering - uw financiën in vertrouwde handen. Beschermingsbewind en budgetbeheer.

Over Sunrise Bewindvoering

Sunrise Bewindvoering valt onder de rubriek financieel adviseur in Emmen.

Welkom bij Sunrise Bewind Emmen. Beschermingsbewind en budgetbeheer

Heeft u schulden? Geeft het regelen van geldzaken u veel stress? Heeft u schulden, maar wilt u dan iemand anders dit verder voor u regelt? Soms lukt het even niet om je geldzaken zelf goed te regelen. Dit kan allerlei redenen hebben. Hierdoor kan het zijn dat je minder geld krijgt, dan dat waar je recht op hebt. Je geeft misschien meer geld uit dan er binnenkomt of er ontstaan problemen omdat je bijvoorbeeld niet weet hoe je belastingaangifte moet doen of een uitkering aan moet vragen en niet weet waar je terechtkan voor hulp. Vaak ontstaan hierdoor dan ook schulden.

Een beschermingsbewindvoerder doet deze dingen voor jou. Wanneer je onder bewind staat, zal jij zelf geen rekeningen en post van schuldeisers meer ontvangen. Dit gaat allemaal naar de bewindvoerder. Ook jouw inkomen wordt beheerd door de beschermingsbewindvoerder (maar het blijft JOUW geld!). Jij krijgt elke week of maand een bedrag waar je je boodschappen van kunt halen. Ik regel je vaste lasten. Verder hoef je zelf niks meer te regelen wat met geld te maken heeft. Als er schulden zijn zal de bewindvoerder hier een oplossing voor proberen te vinden. In ieder geval nemen schuldeisers geen contact meer op met jou, maar met de bewindvoerder. Voor veel mensen met schulden geeft dit erg veel rust, want door alle deurwaarders aan de deur voelen mensen met schulden zich vaak niet meer veilig in hun eigen huis.

En wanneer je alleen wat ondersteuning wenst bij de financiën, dan kiest u voor Budgetbeheer. U houdt dan zelf de regie. Budgetbeheer kan gelijk opgestart worden. Er hoeven geen formulieren opgestuurd te worden naar de Rechtbank. U bent en blijft altijd zelf eindverantwoordelijk.

Binnen Budgetbeheer zijn er verschillende diensten mogelijk. Neem even contact met mij op, dan bespreken we samen uw wensen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sunrise Bewindvoering uit de rubriek financieel adviseur uit Emmen is gevestigd aan de Bukakkers 20 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14746477.

Diensten en producten voor financieel adviseur

Trefwoorden die horen bij Sunrise Bewindvoering zijn o.a. :