T&W Totaalbouw in TWEEDE EXLOERMOND

T&W Totaalbouw gevestigd in Tweede Exloërmond. In de relatief korte tijd dat T&W-totaalbouw bestaat (de start was in 2002 ) heeft het zich al een vaste plaats verworven in de bouwsector.

Over T&W Totaalbouw

T&W Totaalbouw valt onder de rubriek bouw bedrijf in Emmen.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ;  ;  ;  ;  ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

T&W- totaalbouw , een begrip in de regio

In de relatief korte tijd dat T&W-totaalbouw bestaat (de start was in 2002 ) heeft het zich al een vaste plaats verworven in de bouwsector. Menig opdrachtgever , hetzij ondernemer of particulier, weet inmiddels de weg naar 2e Exloërmond te vinden. Hier is het waar beide ondernemers, te weten dhr. Ger Tent en dhr. Martin Wind, hun bedrijf zijn gestart en van waaruit wordt gewerkt . Beide ondernemers hebben een schat aan ervaring en kennis opgebouwd in de loop der jaren bij gerenommeerde bedrijven . Het is deze kennis en een gezonde portie ondernemerslust welke hen deed besluiten om tezamen een bouwbedrijf te stichten. Dat beiden vaklieden zijn, wordt duidelijk doordat er zich naast de reguliere bouw ook opdrachten aandienen welke specifieke kennis behoeven . En wel kennis op het gebied van restauratie van gebouwen welke een historische waarde hebben. Menig opdracht is T&W-totaalbouw al gegund .

 ;

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

T&W Totaalbouw uit de rubriek bouw bedrijf uit Emmen is gevestigd aan de Noorderkijl 15 in TWEEDE EXLOERMOND. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0599-580109.

Diensten en producten voor bouw bedrijf

Trefwoorden die horen bij T&W Totaalbouw zijn o.a. :