Vacustep Studio Drenthe in Emmen

Makkelijk en snel afslanken!

Over Vacustep Studio Drenthe

Vacustep Studio Drenthe valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Emmen.

Vacustep Studio Drenthe in Emmen Biedt je een ontspannen mogelijkheid je spieren en gewrichten soepel te maken en te trainen. Je voelt je nadien soepeler, ontspannen en fitter. Dit alles in een huizelijke sfeer. Dit bieden wij aan door middel van vacustept met infraroodfunctie. Eén kuur in de vacustep pakt jouw bbb-zone aan en zorgt daarbij voor een strakkere huid, een betere doorbloeding, vermindering van cellulite en het verliezen van centimeters in de probleemzones. Door de unieke combinatie bewegen in een vacuumruimte vindt er vanaf het begin een optimale doorbloeding plaats in de buik, benen en billen.

De vacustep is DE vetverbrander voor buik, billen en benen. - 4 keer sneller centimeters verliezen. - vermindering van cellutitis. - doeltreffend voor buik, billen en benen. - een gladde egale huid. - je voelt je fitter. - resultaat binnen één maand. - een vitaal gevoel.

Voorjaarsactie: Snel wat centimeters kwijtraken? Met vacustep gaat dat gemakkelijk en snel. 15 x steppen voor €150,-

Aanmelden voor een vacustepkuur kan gemakkelijk via onze website. Hier rechts klikt u gemakkelijk door. Op de website scroll je naar beneden, waar u uw gegevens kunt invullen.

OPENINGSTIJDEN Maandag 08.00 – 11.00 en van 19.00 – 21.00 uur Dinsdag Gesloten in de ochtend en middag, 's avonds open van 19.00 – 21.00 uur Woensdag 08.00 – 13.00 en 18.00 – 21.00 uur Donderdag 08.00 – 13.00 en van 18.00 – 21.00 uur Vrijdag 08.00 – 11.00 uur en 's middags en 's avonds Gesloten


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vacustep Studio Drenthe uit de rubriek gezondheidscentrum uit Emmen is gevestigd aan de Duivenveld 14 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46273227.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Vacustep Studio Drenthe zijn o.a. :