Van Dijk Motorreparatie in Emmer-Compascuum

Van Dijk Motorreparatie: Reparatie van alle merken motoren.

Over Van Dijk Motorreparatie

Van Dijk Motorreparatie valt onder de rubriek reparatie service in Emmen.

Moet uw motor gerepareerd worden? Dan bent u bij Van Dijk Motorreparatie aan het juuiste adres. Van Dijk Motorreparatie kan namelijk alle merken motoren repareren. Daarnaast kunt u bij Van Dijk Motorreparatie terecht voor de volgende diensten:

- Kleine maatwerkzaamheden. - Het vervangen van banden. - Revisie van motorblokken. - Het geven van onderhoudsbeurten aan motoren.

Van Dijk Motorreparatie is elke zaterdag geopend, u dient wel een afspraak te maken voor reparatie van uw motor. Neemt u contact op voor de mogelijkheden.

Wanneer er tijd over is wordt er ook altijd gewerkt. Van Dijk Motorreparatie kan namelijk ook een motor geheel met de hand maken (zelfbouw). Zoekt u een onderdeel voor uw brommer of motor en kunt u deze niet vinden? Dan kan Van Dijk Motorreparatie u daar wellicht mee helpen.

Daarnaast heeft Van Dijk Motorreparatie een geheel nieuwe Cagiva Mito motor klaar staan voor de klant. Een geheel nieuwe ervaring wanneer u daarop rijd.

Meer informatie ziet u op de website terug. Vragen? Neemt u dan contact op. Van Dijk Motorreparatie staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Dijk Motorreparatie uit de rubriek reparatie service uit Emmen is gevestigd aan de Oosterdiep Westzijde 118 in Emmer-Compascuum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17419708.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij Van Dijk Motorreparatie zijn o.a. :