Verzekerings Collectief in EMMEN

Verzekerings Collectief uit EMMEN heeft geen profiel.

Wat doet Verzekerings Collectief in EMMEN

Verzekerings Collectief is een verzekering uit Emmen. Men is gevestigd aan de De Bukakkers 20. Het telefoonnummer van Verzekerings Collectief in EMMEN is 0591-658888.

Is Verzekerings Collectief in EMMEN uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Emmenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Verzekerings Collectief in EMMEN valt onder de rubriek verzekering. Een verzekering uit Emmen levert onder andere :

Verzekerings Collectief verzorgt voor ondernemers alle financiële zaken die met het bedrijf, de medewerkers en de ondernemer zelf te maken hebben. Risicobeheer, werknemersvoorzieningen en pensioen- en inkomenszekerheid zijn vaste onderdelen van onze dienstverlening.

Verzekerings Collectief is intermediair van SNS Regio Bank

SNS Regio Bank onderscheidt zich van de traditionele banken.

Wij combineren alle moderne producten van een grote bank met de persoonlijke dienstverlening die u van ons gewend bent. Wij staan u terzijde met uitleg en advies voor uw hypotheek, lening, verzekering, belegging, spaar - en betaalproduct, zodat u ervan verzekerd bent dat uw financiële zaken in goede en betrouwbare handen zijn. De producten van SNS Regio Bank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ;  ;  ;  ; ;  ; ; ; ;

Verhuizing Verzekerings Collectief!

24-11-2008 is ;Verzekerings Collectief verhuisd naar haar nieuwe locatie:

De Bukakkers 20 - 7811 KZ - Emmen

 ;Na onze fusie per 01-07-2006 waren wij gevestigd op een tweetal locaties, namelijk Weerdingerstraat 35 A en Weerdingerstraat 250. Uiteraard was dit geen ideale situatie en daarom hebben wij besloten om samen één pand te betrekken. Hierdoor wordt de fusie volledig afgerond en zijn alle specialismen onder één dak gehuisvest.

Onze keuze is gevallen op één van de mooiste locaties van Emmen. Centraal gelegen op een prachtige zichtlocatie aan de rand van het centrum van Emmen.

In dit voormalige pand van Deloitte, thans in gebruik bij Kroese Wevers, hebben wij een prachtige kantoorruimte op de benedenverdieping gekregen. De bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn hiermee aanzienlijk verbeterd en wij zijn nog beter in staat u de best mogelijke service en aandacht te geven.

 ;

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review