Waardevol-kindercoaching in Emmen

Waardevol-kindercoaching: Gedragsspecialist - Kindercoach - Opvoedcoach.

Over Waardevol-kindercoaching

Waardevol-kindercoaching valt onder de rubriek coaching uit Emmen.

Elk kind is waardevol en bijzonder! Waardevol-kindercoaching biedt training en coaching aan voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling.

De drijvende kracht achter Waardevol-kindercoaching is Wi-ja Boelhouwers. Wi-ja is een moeder van vijf kinderen, groepsleerkracht in het basisonderwijs, gedragsspecialist, kindercoach en opvoedcoach. Wi-ja heeft tijdens het opvoeden van haar eigen kinderen gemerkt hoe belangrijk het is dat ieder kind op eigen wijze kan opgroeien.

In de praktijk Waardevol-kindercoaching kunt u terecht voor diverse soorten trainingen, coaching trajecten en workshops. Hieronder ziet u een overzicht terug:

- Kindercoaching.

- Introductieworkshop.

- SOS kinderen en emoties training.

- De coole kikker training.

- Je bibbers de baas training.

- Beeld en brein onderzoek en training.

- Tim en Flapoor training.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Waardevol-kindercoaching? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Waardevol-kindercoaching uit de rubriek coaching uit Emmen is gevestigd aan de Laan van het Kwekebos 107 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48941624.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Waardevol-kindercoaching zijn o.a. :