Walda Bouwkundig Ontwerp en Adviesburo in Zwartemeer

Bouwbedrijven

Over Walda Bouwkundig Ontwerp en Adviesburo

Walda Bouwkundig Ontwerp en Adviesburo valt onder de rubriek bouw bedrijf in Emmen.

Wie gaat bouwen wil al zijn wensen en dromen op papier zien . Belangrijk daarin is het goed luisteren naar wat mensen willen. Je moet je kunnen verplaatsen in de bewoners. Daarom ontwerpt Walda Bouwkundig Ontwerp en Adviesburo altijd met de mensen samen.

Walda Bouwkundig Ontwerp en Adviesburo kan u adviseren vanaf uw eerste gedachte tot verbouw, aanbouw of nieuwbouw tot en met de realisatie hiervan. Als eenmansbedrijf is het in staat om flexibel en snel te werken, waarbij het voordeel zich niet alleen uit in een scherpe prijs maar ook in het naadloos kunnen aansluiten op uw wensen. Walda Bouwkundig Ontwerp en Adviesburo begeleid u van ontwerp tot en met bouwaanvraag.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Door de jarenlange ervaring als tekenaar/projectleider op een architectenbureau, behoort het tekenen van woningen, kantoren, bedrijfshallen, appartementen en uitbreidingen tot de mogelijkheden.

Alle verschillende tekenfasen kunnen worden geproduceerd.

Voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en de bouwaanvraagtekeningen Epc, daglicht- en ventilatieberekeningen Tekeningen t.b.v. het bestek en aanbesteding Tekeningen t.b.v. de uitvoering Digitaliseren van oude tekeningen Tekeningen t.b.v. verkoopbrochures Tekeningen t.b.v. de brandweer

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ; ; ; ; ;

Portfolio:

Voor meer informatie kunt u kijken op de website.

Of neem contact met ons op: Walda Boukundig Ontwerp en Adviesburo Nieuweweg 79 7894AT Zwartemeer 06-13200535 hb@walda-info.nl

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Walda Bouwkundig Ontwerp en Adviesburo uit de rubriek bouw bedrijf uit Emmen is gevestigd aan de Nieuweweg 79 in Zwartemeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13200535.

Diensten en producten voor bouw bedrijf

Trefwoorden die horen bij Walda Bouwkundig Ontwerp en Adviesburo zijn o.a. :