Wardenier.Systemen in Meppel

SYSTEEMTHERAPIE IN MEPPEL EN OMGEVING

Over Wardenier.Systemen

Wardenier.Systemen valt onder de rubriek therapeut in Emmen.

Wardenier.systemen is een praktijk voor systeemtherapie, gezinstherapie, relatietherapie, psychosociale therapie en coaching.

Je kunt in mijn praktijk terecht als u vragen heeft als: - We willen elkaar beter begrijpen. - We hebben veel conflicten samen en willen ons huwelijk verbeteren. - Ik zit niet lekker in mijn vel en ben angstig. - Ons kind wordt erg gepest op school, hoe kunnen we hem helpen? - Ik ben bang dat mijn kind het slechte pad op gaat, hoe kan ik hier mee omgaan? - Mijn kind is erg stil en somber, maar wil niet met ons praten. - Hoe kan ik beter omgaan met spanning?

In verschillende stappen wordt er gekeken waar problemen vandaan komen en hoe deze problemen al door kleine veranderingen op te lossen of te verbeteren zijn.

Systeemtherapie wordt ook wel eens relatie-en gezinstherapie genoemd. Ook een vorm van psychotherapie, waarbij de partner en of gezinsleden samen in therapie gaan. We proberen samen alles te bekijken vanuit de samenhang en context binnen alle systemen. Ook is er aandacht van andere sociale systemen, zoals school, werk of andere hulpverleners.

Systeemtherapie is er vervolgens op gericht om krachten en mogelijkheden uit te lichten. Hiermee zullen de moeilijkheden worden aangepakt. In de therapie besteed ik veel aandacht aan hoe mensen met elkaar omgaan en hoe de communicatie tussen mensen is. Tot slot besteed ik aandacht aan de drie tijdsdimensies: zowel het verleden, het heden als de toekomst zijn belangrijk.

Ik ben Hilda Wardenier, systeemtherapeut en ik woon in Meppel. Op mijn 19de wist ik al dat ik therapeut wilde worden en iets voor een ander te kunnen betekenen. Lees meer over mijn weg op de website.

Naast mijn praktijk run ik ook een B&B, genaamd Mahil-Laya. Het is de bedoeling om in de toekomst een combinatie hiervan te maken en een aanbod te ontwikkelen voor relatietherapie-weekenden.

Mocht u hiervoor belangstelling hebben, stuur mij dan een bericht.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wardenier.Systemen uit de rubriek therapeut uit Emmen is gevestigd aan de Nijeveenseweg 143 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21386313.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Wardenier.Systemen zijn o.a. :