Weddingplanner Houvast in Borger

Weddingplanner Houvast: Organiseren & plannen van uw bruiloft.

Over Weddingplanner Houvast

Weddingplanner Houvast valt onder de rubriek organisatie bureau uit Emmen.

De drijvende kracht achter Weddingplanner Houvast is Ina Poppen-Ensing. Met veel plezier is Ina werkzaam als weddingplanner, ceremoniemeester en trouwambtenaar. Ina staat graag voor jullie klaar om de huwelijksdag tot in de puntjes te verzorgen.

Als weddingplanner zal ze alles van A tot Z regelen. Van de uitnodigingen tot de bedankjes. Ze zorgt voor de contacten met leveranciers, vormgeving en styling.

Als ceremoniemeester zorgt ze ervoor dat iedereen kan genieten van de huwelijksdag.

Als trouwambtenaar heeft ze al veel huwelijken mogen voltrekken met een speech van deze tijd. Ook is ze op de hoogte van de wet-en-regelgeving op dit gebied door haar werkzaamheden bij de afdeling Burgerzaken.

Jullie dag helemaal compleet te maken. Daar doet ze het voor. Ze zorgt voor rust, duidelijkheid. Exclusiviteit. Goed contacten kunnen leggen en vooruit kunnen kijken. Dat zijn eigenschappen die een weddingplanner moet hebben.

Tijdens het eerste gesprek wordt er besproken wat jullie wensen zijn voor de huwelijksdag. Wat zijn de mogelijkheden? Nadat alles is besproken gaat Ina voor jullie aan de slag om op basis van jullie wensen, een droomdag te organiseren.

Weddingplanner Houvast organiseert ook huwelijksceremonies in Frankrijk, Denemarken en Italiƫ. Zijn jullie benieuwd en willen jullie meer informatie en een overzicht van de prijzen? Neem dan een kijkje op de website. Hier vinden jullie ook de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Weddingplanner Houvast uit de rubriek organisatie bureau uit Emmen is gevestigd aan de Trechterbeker 1 in Borger. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54315447.

Diensten en producten voor organisatie bureau

Trefwoorden die horen bij Weddingplanner Houvast zijn o.a. :