WFB Fotografie in Emmen

Voor de mooiste foto's.

Over WFB Fotografie

WFB Fotografie valt onder de rubriek fotograaf uit Emmen.

Welkom bij WFB Fotografie,

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren fotograaf? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Ik ben met name gespecialiseerd in Newborn fotografie. Om dit niet schattig te vinden is onmogelijk. Babyfoto's in diverse poses met gebruik van de prachtigste fotoprops. Ik noem het een investering. Je wilt investeren in de belangrijkste mensen in je leven.

Je kostbare baby die je 9 maanden bij je hebt gedragen, en je hem/haar eindelijk in je armen kan nemen.Of bij 6 maanden lekker mollig, maar zal al snel al zijn/haar babyvet verliezen, wanneer hij/zij begint te lopen. De mijlpaal als je kindje 1 jaar wordt! Deze momenten gaan voorbij voordat je het weet, maar de portretten zullen er altijd zijn om een verhaal te vertellen. Het verhaal van je gezin, het verhaal dat je voor altijd zal koesteren.

Het gezicht achter WFB Fotografie is Wendelien Bralts, ik maak voor u de leukste en mooiste foto's van uw kleintje. Fotografie is voor mij echt een passie en ik werk er dan ook aan met veel liefde en aandacht. Omdat iedere klant anders is verdiep ik me in elk nieuw project en zoekt de samenwerking met de klant op. Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met mij op wanneer u vragen heeft aan mij of over mijn werk.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

WFB Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Emmen is gevestigd aan de Splitting 57 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-31519547.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij WFB Fotografie zijn o.a. :