Ybocoaching in Nieuw-Amsterdam

Coaching & GehoorTraining

Over Ybocoaching

Ybocoaching valt onder de rubriek coaching uit Emmen.

Zoekt u een gedegen coach die u kan helpen met uw problemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Ybocoaching en bieden u de oplossing wanneer u bijvoorbeeld problemen heeft met ADHD, binnen uw gezin, gehoor of andere problemen waarbij coaching en training de oplossing kunnen bieden. Vaak is begeleiding van een coach of trainingen een oplossing voor uw problemen. Omdat er dan gewerkt word naar een goede richting om het probleem te kunnen oplossen.

Ook geven wij gehoortraining voor kinderen met dyslexie en concentratie problemen in de klas. Hierbij ligt het doel in oplossen van de dyslexie door een intensieve training in zowel het horen alsook het lezen.

We werken bij onze coaching gericht naar een oplossing. Hierbij werken we samen en is het belangrijk dat we samen gaan kijken en werken richting uw toekomst. Deze toekomst zal evenwichtig moeten zijn zodat u lekker verder kunt gaan met uw leven.

Wij helpen zowel ouders als kinderen met problemen. We kunnen hulp bieden wanneer ouders moeite hebben met het vinden van de juiste opvoeding of kinderen die problemen hebben zoals bijvoorbeeld dyslexie.

Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft aan ons.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ybocoaching uit de rubriek coaching uit Emmen is gevestigd aan de Zandlaan 25 in Nieuw-Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37349216.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ybocoaching zijn o.a. :