Your Coach in Emmen

Your Coach: Eindelijk weer lekker in je vel.

Over Your Coach

Your Coach valt onder de rubriek coaching uit Emmen.

Wil het maar niet lukken om af te vallen en kom je eigenlijk alleen maar aan? Dan bent u bij Your Coach helemaal aan het juiste adres want wij willen u helpen om wel uw kilo's kwijt te raken.

Vaak zitten mensen te switchen van het ene dieet naar het andere dieet om vervolgens er achter te komen dat ze ondanks de lijdensweg alleen maar zijn aangekomen.

Slechts 10% van alle mensen die aan een 'dieet' begint, behaalt en behoudt daadwerkelijk hun doel. Grotendeels wordt dit veroorzaak door verkeerde trainings- en voedingsadvisering en een gebrek aan de juiste begeleiding. En waarom trappen we er elke keer toch weer in? Omdat we de hoop willen behouden.

Bij ons wordt met de minimale inspanningen, het maximale resultaat te kunnen behalen en natuurlijk behouden.

Wilt u graag meer informatie over wat wij u kunnen bieden? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Your Coach uit de rubriek coaching uit Emmen is gevestigd aan de Weerdingerstraat 83 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0591-750595 .

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Your Coach zijn o.a. :