Your Second Hair in Nieuw Dordrecht

Your Second Hair: Haarwerken, pruiken en haartoevoegingen.

Over Your Second Hair

Your Second Hair valt onder de rubriek kapper uit Emmen.

De gezichten achter Your Second Hair zijn Claudia Tubben en Grietje Blok. Samen kunnen zij ervoor zorgen dat uw kaalheid tot uw verleden behoord en dat u weer van het leven kunt gaan genieten. Ook voor mensen die met een tijdelijke kaalheid (door bijvoorbeeld chemo) kampen, kan Your Second Hair mooie haarwerken aanbieden.

Zoekt u een bedrijf die haarwerken, pruiken of haartoevoegingen op maat kan maken? Dan bent u bij Your Second Hair aan het juiste adres.

Het doel van Your Second Hair is om het haarwerk zo te maken dat het gelijk is als uw eigen haar was. Daarnaast heeft Your Second Hair een uitgebreid assortiment aan mutsjes, sjaals en hoofddoekjes. Your Second Hair zal altijd de tijd voor u nemen en u bent op dat moment altijd de enige klant. Zo wordt uw privacy gegarandeerd.

Ook voor het onderhoud van een haarwerk met een kunstvezel kunt u bij Your Second Hair terecht.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Your Second Hair? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Your Second Hair uit de rubriek kapper uit Emmen is gevestigd aan de Klazienaveensestraat 16 in Nieuw Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0591-220352.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Your Second Hair zijn o.a. :