Zijlstra Betonbewerking in Emmen

Voor het storten van een betonnen vloer kunt u terecht bij Zijlstra Betonbewerking.

Over Zijlstra Betonbewerking

Zijlstra Betonbewerking valt onder de rubriek beton in Emmen.

Zijlstra Betonbewerking is dagelijks bezig met het storten en vlinderen van betonvloeren, door heel Nederland en langs de grensstreek in Duitsland. Onze specialisatie ligt op het gebied van kleine projecten. Wij voeren voornamelijk werk uit bij particulieren. Maar ook een bedrijf kan bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden: Betonvloeren storten of het Egaliseren van betonvloeren.

Wij voeren de volgende werkzaamheden uit: Storten van uw betonvloer, vlinderen van uw betonvloer, vloerverwarming aanleggen, isolatie en wapeningsnetten aanleggen, egaliseren van een bestaande betonvloer en het ophogen/opvullen van kruipruimtes.

Wij kunnen betonvloeren aanleggen in uw huis of bedrijfspand, maar ook in schuren, tuinhuizen en blokhutten is beton een uitstekende keuze. Door het isoleren van uw betonvloer bespaart u veel energie en dus ook geld.

Wij werken met verschillende isolatiematerialen, zoals EPS en Styrodur. Wij zorgen ervoor dat de betonvloer volgens uw wensen afgewerkt en geïsoleerd wordt. Zijlstra Betonbewerking voert ook aan sloopwerkzaamheden uit en heeft een ruime ervaring in het slopen van oude betonvloeren. Wij verwijderen uw oude vloer snel en voeren het puin netjes af voor u.

Kwaliteit en service staat bij ons voorop. Duidelijke communicatie en planning staan hierbij centraal. Dus wilt u een nieuwe betonvloer of moet uw kruipruimte verhoogd/opgevuld worden? Neem gerust contact met ons op via onze website: http://www.zijlstrabetonbewerking.nl of neem telefonisch contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zijlstra Betonbewerking uit de rubriek beton uit Emmen is gevestigd aan de Sneeuwuil 55 in Emmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54743311.

Diensten en producten voor beton

Trefwoorden die horen bij Zijlstra Betonbewerking zijn o.a. :